Digerabile de Oscar

Pentru o mai bună digerare a premiilor se pregătesc mini cheeseburgerii, promovaţi de Yahoo (un bucătar ce şi-a ratat cariera de actor îşi demonstrează reţeta într-un podcast). Mă gândesc că ar exista şi riscul unor balonări, în special în cazul lui Tom Cruise – amator de astfel de tocături (vezi mai bine podcastul) – în perspectiva unui eşec suferit de Penélope Cruz.

Îl voi urmări atent şi pe tânărul înnecat odinioară în „Titanic”, filmul pentru care m-am înghesuit alături de o fată de liceu într-o sală de cinema, inexplicabil atunci, suprasaturată. DiCaprio a ştiut ce ştie şi a învăţat între timp ce ştia că-i lipseşte. În primul rând a stat aproape de anumiţi producători şi regizori. Pelicula „Blood Diamond” are mari şanse să-l împlinească profesional, mai degrabă decât mini cheesburgerii… El este şi omul de legătură dintre cheesburgerii aştia publicitari şi cârtiţa ce se traduce din „The Departed”.

Am vizionat „The Departed” în prima zi din 2007, l-am revăzut în februarie şi mă gândesc să-l analizez mai bine dacă obţine Oscarul pentru cel mai bun film sau măcar pentru regia lui Scorsese. (Informativ, Mark Wahlberg se bate din rolul secundar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *