bon jovi it's my live

Bon Jovi, după ani, după fani

bon jovi it's my liveÎn urmă cu 10 ani, spuneai că se orientează prea mult spre pop, fie el și pop-rock, că nu mai simți hard, nu mai auzi metal. Runaway din Jersey ținea drumul MTV-ist pornit cu Always prin 94. Dar după 10 ani de la It’s My Life, tu ai niște ani în plus, ai ajuns să cauți timpul liber cu secundarul și liniștea cu sonometrul. Ți se pare că It’s My Life de pe Crush sună ca un vin vechi. Timpul a avut un efect bun asupra hitului ăsta, iar generația ta – mult mai atentă acum la mesaje – se va îmbulzi la concertul din Piața Constituției ca tânărul din videoclipul de mai jos.

Trăiește cât ești în viață! Merită să revezi clipul chiar dacă sari peste o țigară…

Alergăm spre concertul anunțat pentru 10 iulie 2011 și e al naibii de plăcut atunci când vrei să-l prinzi. Setlist posibil și alte detalii, aici.

It’s my life
It’s now or never
‘Cause I ain’t gonna live forever
I just wanna live while I’m alive

It’s My Life deschide albumul Crush lansat de BON JOVI în 2000 la casa de discuri Island. A fost compusă de  Jon BonJovi, Max Martin și Richie Sambora. În Billboard a ajuns până pe #33 în HOT 100 și pe #14 în clasamentul de Pop, unde a rezistat cel mai mult – 26 de săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *