ASUS PadFone Infinity

ASUS PadFone Infinity (telefon - tabletă)

ASUS PadFone Infinity (telefon – tabletă)

În deschiderea evenimentului MWC 2013 de la Barcelona, ASUS a lansat generația viitoare a telefonului care se transformă în tabletă. Viitorul PadFone poartă indicativul Infinity, amintind de dotarea exclusivistă din gama Transformer. Încă se la prima vedere, PadFone Infinity ne confirmă că este un terminal premium, care se evidențiază mai întâi prin designul unibody din aluminiu și apoi prin dotări: ecran de 5 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli / 441PPI), procesor quad core Qualcomm Snapdragon 600 la 1.7GHz, 64 GB spațiu de stocare, o baterie de 2400mAh ce-i permite o autonomie de 19 ore în convorbiri 3G.

Telefonul ASUS PadFone Infinity devine tabletă  conectându-se în docking station

Telefonul ASUS PadFone Infinity devine tabletă conectându-se în docking station

PadFone Infinity se transformă și el în tabletă, culisând în PadFone Infinity Station. Sistemul de operare rulat în prezent este Android 4.2. Aplicațiile sunt redimensionate imediat după cuplare, utilizatorul accesând toate datele și setările telefonului. Tableta are ecran de 10,1 inci, tot cu rezoluție Full HD, 1920 x 1200 pixeli de această dată. Bateria din Station poate încărca de maxim 3 ori telefonul.

ASUS PadFone Infinity, generatia urmatoare a telefonului care se transformă în tabletă

ASUS PadFone Infinity, generatia urmatoare a telefonului care se transformă în tabletă

Camera principală a lui ASUS PadFone Infinity are un senzor optic de 13 Megapixeli și un sistem de lentile cu 5 elemente și f/2.0. Un procesor de imagine are grijă de calitatea cadrelor cu iluminare slabă. Telefonul poate înregistra până la 100 de poze secvențiale (8 frame-uri pe secundă), filmând în același timp la rezoluție 1080p Full HD. Materialele  1080p Full HD pot fi redate prin portul MyDP, compatibil Micro-USB.

Prețul de lansare pentru PadFone Infinity 64GB și Station este de 999 Euro. Este așteptat să ajungă pe piață doar în anumite țări în trimestrul al doilea din 2013. L-am putea descoperi în România probabil spre sfârșitul verii. Citește comunicatul de presă ASUS pentru detalii și specificații.

Telefonul ASUS PadFone Infinity

Telefonul ASUS PadFone Infinity

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *