Unde poți petrece Revelionul 2013 în București?

Anul acesta Revelionul vine fără angajamente, fără planuri de urmat. Motiv pentru care am fost mai atent la ofertele cluburilor din București. Raluca a selectat mai multe locații și a scris un ghid al petrecerilor de Revelion, din care eu mi-am redus opțiunile la două. Vă recomand să parcurgeți lista și să vă dați cu părerea.

Hard Rock Cafe este un loc în care m-am simțit bine de fiecare dată. Atitudinea jovială și interactivitatea angajaților cu oaspeții sunt mai importante decât mâncarea sau muzica. Meniul lor american nu mi s-a împăcat cu stomacul de fiecare dată, iar în locul cocktail-urilor aclamate de mulți eu prefer berea. De Revelion 2013, HRC aduce trupa MARFAR și lansează o competiție între fanii Disco și Rock. Nu știu unde îi vor găsi pe cei cu preferințe Disco, probabil că personalul HRC va avea încă un rol de jucat…

  • Plusuri: atmosferă, muzică, spațiu
  • Minusuri: meniu scump

Palatul Ghika este o locație la care țin să ajung de multă vreme. L-am avut de atâtea ori printre opțiunile evenimentelor de PR și am abandonat o mulțime de invitații… De fiecare dată, distanța a fost de vină. Nu știu prea multe despre The Fresh și evenimentele lor, dar lineup-ul de Revelion mi-a atras atenția. Aș spune da pentru OK Corral și The MOOoD.

  • Plusuri: locația, muzica, preț
  • Minusuri: distanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *