Masina incendiata in Piata Victoriei

Masina incendiataÎnainte de instalarea sistemului de semaforizare, Piaţa Victoriei era scena unor accidente auto zilnice, cauzate în majoritatea cazurilor de neacordarea priorităţii. De la seria vedetelor televizate care şi-au pierdut sute de cai putere în indendii pe autostradă, destul de rar mai poţi asista la incendierea unei maşini, mai ales când proporţia Daciilor vechi a scăzut considerabil în parcul auto din capitală. Oprită la semafor, o Dacie break albă a avut această soartă nefericită într-o sâmbătă de 14 aprilie 2007, pe la ora 12:10.

Masina incendiata Masina incendiataMasina incendiata

De la înălţimea blocului turn am asistat la extinderea incediului de la motor în întreaga maşină, la intervenţiile nereuşite ale oamenilor de pe stradă de a opri focul şi, în fine, la rezolvarea rapidă a problemei de către două echipe de pompieri, sosite după maxim 15 minute de la declanşarea incidentului.

În cele aproximativ opt minute, timp în care incendiul s-a extins, mai multe persoane au încercat să stingă focul folosindu-se de stingătoarele din dotarea automobilelor. Interesant este faptul că puţini s-au priceput să le mânuiască, doar poliţistul de la circulaţie dovedind că ştie cum trebuie folosit.

Cum focul cuprinsese toată maşina, zona a fost blocată, o explozie fiind de aşteptat dintr-un moment în altul. Doar două pneuri au apucat să explodeze. Cele două maşini de pompieri apărute au oprit spectacolul nefericit în câteva zeci de secunde.

Un comentariu la „Masina incendiata in Piata Victoriei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.