concurs slogan koyos

Brainstorming KOYOS

concurs slogan koyosM-a întrebat cineva de ce-ar avea nevoie de slogan un magazin cu numele KOYOS. Descopăr des nume de site-uri în offline, pe numere de înmatriculare, pe portiere auto, pe scări rulante, pe stâlpi, pe uși.  Îmi fac o primă impresie pornind de la nume și context.  Verific online doar dacă mi-a stârnit interesul și memoria îmi funcționează în parametri. E un sentiment plăcut să descoperi mult mai mult decât te aștepți. Cam așa stă treaba în cazul lui KOYOS.ro.Feedbackul este important (it’s fifty), discuțiile prind bine unui start-up, nimeni nu are de pierdut dintr-un concurs de idei. Înainte de toate, mi se pare distractiv.  Apoi, jocul de imaginație cu sloganul KOYOS este antrenat și de premii cu adevărat tari. Cum funcționează?

Scrii un slogan pentru KOYOS.ro pe blogul tău. Intri pe unul sau mai multe dintre pe siturile  cabral.ro, monden.info, paginademedia.rofulgerica.com și dandragomir.biz și îți înregistrezi propunerea, cu link și nume. Fiecare site centralizează, supune la vot sau jurizează după caz. În absența unui blog propriu, statusul de Facebook te poate ajuta să participi pe monden.info și paginademedia.ro. Am citit câteva zeci de propuneri până acum și vă spun sincer, au contat cât un coleg extrem de amuzant. Apropos, Cornel tu mai treci pe la birou?

Detalii și aici.

7 comentarii la „Brainstorming KOYOS

 1. colega

  Mda, cand vine unul, nu vine celalalt si vice-versa. O sa va las singuri sa faceti glume ca baietii :) Cat despre Koyos.ro imi place la nebunie numele asta, as zice Koyos.ro – Elibereaza Titanul din tine!

  Răspunde
 2. Autogreen

  M-am gândit la un slogan care să treacă peste glumele atrase de numele site-ului.
  Propunerea mea ar fi următoarea:
  “Poți fi mare cumpărând la prețuri mici”

  Răspunde
 3. Pingback: Links – 01.11.2010 -- fulgerica’s blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *