pasaj pietonal in bucuresti pe traseul lui 41

Pasajele pietonale sau Let’s Trash the City

Se întâmplă în plin București, pe sub linia tramvaiului 41. Pasajele subterane ca acesta sunt impracticabile în zilele ploioase din cauza inundațiilor infecte și sufocate în mizerie în celelalte. Tineri și pensionari laolaltă devin sportivi amatori în escaladarea gardurilor de protecție, prin fața mașinilor scăpate de la semafor. Să prinzi contra timp un 41 pe timp de ploaie e o adevărată provocare: pericolul de-a alunca pe carosabil în fața unei mașini sau inevitabila murdărire a hainelor în traversarea prin subteran. Uneori nu ai de ales. Cine administrează aceste pasaje pietonale? Primăria de sector, RATB-ul?

pasaj pietonal in bucuresti pe traseul lui 41

Probabil se așteaptă o reclamă de genul Let’s Trash the City:

Clipul sarcastic de mai sus a fost difuzat în vara lui 2009 și a fost produs de BBDO West la cererea organizației ecologiste nonprofit Keep California Beautiful (KCB). Astfel de mesaje pot mobiliza mase de tineri în America să păstreze curățenia în spațiile publice.

2 comentarii la „Pasajele pietonale sau Let’s Trash the City

  1. alina

    in vara lui 2005, cand ploua doua zile din trei, imi iau bilet din gara buzau pentru un tren care pleca la bucuresti de la linia 2 sau 3. trenul era deja in statie cand eu imi luam bilet, alerg sa il prind, urma sa cobor in pasaj dar mi se parea ciudat de negru, am coborat 10 trepte si apoi mi-am dat seama ca era plin cu apa. am pierdt trenul, evident.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *