Audi Q5 versus BMW, Lexus, Mercedes

Audi ia din mers BMW-ul (video)

Bătălia în reclame dintre Audi și BMW își trage rădăcinile din „negura” timpului spoturilor TV. Cert e că întotdeauna te va binedispune un clip fresh din seria Audi – BMW.

Noua campanie pentru Q5 include un spot video care transpune în peliculă zbaterea posesorului de BMW pentru a pune mâna pe bordul noului bolid Audi. Bătălia se dă practic în sufletul utilizatorului și nu direct între cei doi producători auto. E totuși greu de acceptat că un posesor de BMW ar putea nutri astfel de sentimente pentru o mașină a mărcii concurente, fie ea nou-nouță. Însă, scris mic în reclamă, un text sec justifică demersul Audi: Based on consumer gains and losses CY end 2009, 2010. RL Polk & Company. Nu am scormonit prea mult, dar am găsit un premiu luat de Audi în 2009 pentru fidelitate.

Clipul video Audi Q5 versus BMW & co

Cea de-a doua versiune a clipului merge și mai mult în detaliu. Pentru un Q5, conducătorul BMW-ului e capabil de reacții în stil James Bond. În interiorul mașinii Audi descoperim un posesor calm, plin de încredere în sine, care dă impresia că îi așteaptă în mod firesc și cu înțelegere pe consumatorii  BMW, Lexus și Mercedes, după rătăciri inițiale de zeci de mii de euro… Cum e vorba de bani mulți dați grămadă, bătălia aduce în scenă și segmentul feminin :D

Clipul extins Audi Q5

4 comentarii la „Audi ia din mers BMW-ul (video)

  1. Pingback: ionut paraschiv (@ionutparaschiv) (@ionutparaschiv) (@ionutparaschiv)

  2. Autogreen

    Mie imi place mai mult Audi decat BMW. La BMW ma supara garda prea joasa si tractiunea spate care nu iti da nicio sansa iarna. Audi are alta filosofie mai apropiata de realitate. Nu este o barca pe roti care se taraste pe asfalt ci o masina agresiva cu tinuta de drum impecabila.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *