Alice Cooper - fotografii din concertul de la Arenele Romane

Hey Cooper!

Alice Cooper - fotografii din concertul de la Arenele Romane

Când ești răcit cobză sau ai dureri musculare, mergi la un concert cu Alice Cooper și vezi ce se întâmplă. Magia  poate ține doar pe parcursul spectacolului, dar pe termen lung îți vei aminti de unul dintre cele mai tonice concerte la care ai asistat. La 63 de ani, bătrânelul e încă în voce, prestează bine actoricește (doar are formație de actor), transmite energie, face un show fantastic. Aproape că am retrăit starea de la Iron Maiden…

Recuzita a avut o contribuție esențială în comunicarea cu publicul. Cooper a început cu The Black Widow, cocoțat pe o scară și îmbrăcat cu un mulaj de păianjen. S-a adresat „muritorilor” în stilul unui preot al nopții, aruncând priviri pătrunzătoare de sub machiajul său gros. A continuat cu Brutal Planet, iar la Hey Stoopid, oamenii erau deja conectați… Atmosferă de zile mari, oameni normali bucurându-se de muzică bine știută, fără îmbrânceli, vizibilitate excelentă, sunet curat și puternic.

Nu erau Arenele pline ochi, dar era plăcut să privești în public. Am revăzut oameni pe care ultima oară îi văsuzem tot acolo, la Billy Idol (ambele concerte organizate de Events). Să fi fost până în 3000 de spectatori… cred că Realitatea TV exagerează cu 5000.

Update: La concert au asistat peste 2500 de spectatori, conform organizatorului Events

Setlist complet: Black Widow / Brutal Planet / I’m Eighteen / Under My Wheels / Billion Dollar Babies / No More Me. Nice Guy / Hey Stoopid / Is it My Body / Halo of Flies / Bite Your Face Off / Muscle of Love / Only Woman Bleed / Cold Ethyl / Feed My Frankenstein / Clones / Poison / Wicked Young Man / Killer / I love The Dead / School’s Out & Another Brick in the Wall / Elected / Fire.

Pentru mai multe fotografii și înregistrări video Full HD de la concertul Alice Cooper, mergi pe infomusic.ro.

Alice Cooper - fotografii din concertul de la Arenele Romane

 

 

4 comentarii la „Hey Cooper!

 1. Pingback: ionut paraschiv (@ionutparaschiv) (@ionutparaschiv) (@ionutparaschiv)

 2. brontozaurel

  Am fost socata. Nu de elementele spectacolului in sine, pentru ca bineinteles ca dracusorul ala numit curiozitate nu m-a lasat sa nu caut inregistrari din concertele de anul asta (desi initial mi-am promis ca n-o sa fac asta), ci de forma in care e.

  Asteptam concertul cu nerabdare, dar nu ma asteptam sa fie ceva extraordinar. A nu se intelege gresit, imi place de mor, e una din cele mai mari obsesii muzicale ale vietii mele, concertul asta e cel mai important concert al anului pentru mine (nu as fi fost prima la poarta, nu m-as fi lasat pictata pe fata daca lucrurile ar fi stat altfel), insa m-am dus acolo pregatita sa fiu dezamagita. Din toate inregistrarile vazute in ultimii ani, eu ramasesem cu impresia ca s-a „degradat” mult. Si, incepand cu a doua piesa, mi-a fost clar ca m-am inselat. E intr-o forma fizica foarte buna si suna foarte bine.

  3000? Sincer, sunt probabil ultima persoana care ar trebui sa-si dea cu parerea in ceea ce priveste numarul de oameni de la un concert. Intotdeauna stau la gard si nu ma uit in spate. Insa eram foarte putini la poarta cand s-a facut accesul. N-as fi crezut sa se stranga nici macar 2000 de oameni.

  Răspunde
  1. ionut paraschiv

   Sincer, voiam sa zic maxim 2000 iar cifra a fost evaluata cu niste prieteni cand a inceput Alice Cooper, dar Realitatea TV a dat 5000 si mi-am revizuit estimarea in sus. Insa astia de la tv au fost cam bombastici …

   Răspunde
 3. Pingback: Alice Cooper la Bucuresti, atmosfera de zile mari | Okey.ro: stiri, ziare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *