X-Mini Rave

Boxa X-Mini Rave în acțiune

Doar ce am transmis comunicatul oficial despre noul model X-Mini Rave în România și deja am primit mult feedback pozitiv. Nu putea să ne treacă un astfel de produs prin agenție fără să punem repede camera video asupra lui. Sper că mi-am amintit cum se face o prezentare dintr-o bucată :)

X-Mini Rave

Dacă press release-ul le spune pe toate cele tehnice și de marketing, ca utilizator pot confirma utilitatea receiver-ului FM și calitatea acestei boxe micuțe. După ce seri la rând am ascultat radio CityFM prin parc, apoi le-am comparat cu modelele X-Mini Max II de pe birou (care costă la fel dar nu au radio), sunt prins la mijloc. Sunetul redat de Rave e bun, dar parca prefer STEREO. Recomand acest X-Mini Rave pentru plimbări, deplasări de weekend sau ambianțe sonore de birou.

X-Mini Rave costă 189 lei (tva inclus) pe fungadgets.ro.

6 comentarii la „Boxa X-Mini Rave în acțiune

 1. Alina

  Tre sa cumpar antena la masina, pentru ca s-a rupt (probabil de prea ruginita :))). Crezi ca asta mica ar putea-o inlocui cu succes indiferent de drum (munte, mare etc)?

  Răspunde
  1. ionut paraschiv

   Uite o sa testez prin Bucuresti o saptamina si iti spun :) Insa nu se va ridica la nivelul sistemului audio cablat in masina. Nu va putea acoperi zgomotul de rulare…

   Răspunde
  1. ionut paraschiv

   Nu, nici vorbă de deranj. Vorbim de o mini boxă portabilă nu de staţie de amplificare. A fost un test în cerc închis, cu fundalul sonor al unui loc de joacă pt copii. De la o vîrstă încolo, parcul inseamna doar linişte? Câte serbări cu mici ai ratat… Te denunţ la primărie :)

   Răspunde
 2. ady

  In spatiul destinat copiilor din parc ma mir ca face fata aceasta mica boxa :) Vazand aceasta boxa nu pot decat sa-mi imaginez cocalarii care merg cu telefoanele mobile rasunand a manele pe strada/autobuze/etc. deranjand lumea din jurul lor. Nu ma intelege gresit nu fac trolling anti boxa…chiar o vad utila, de exemplu: la un birou pe post de radio, dar in locuri publice gen parcuri unde vrei sa evadezi din nebunia si zgomotul de oras …not a very good example.

  Răspunde
  1. ionut paraschiv

   Sunt de acord cu tine Ady. Boxa mea n-a redat decat city fm pentru vreo 3 viitori rockeri :)

   Receptia radio e doar un scenariu pt acest X-mini nou. Poate fi folosit ca difuzor pt laptop (se aude mult mai bine), oriunde vrei să redai ceva de pe portabil. Produsul e responsabil pt ceea ce stie din fabrica, omul pentru ceea ce il pune sa faca.

   Probabil ca publicul descris de tine s-a obisnuit cu sistemele audio tunate pe masini. Pentru un X-mini degeaba ar mai deschide portgagajul.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *