Roger Waters vine in Romania in 2013

2013 se anunta si mai tare in concerte. Welcome Roger Waters!

Cu Roger Waters după Depeche Mode și Rammstein + alte nume neconfirmate în mod oficial, cred că 2013 va bate orice așteptare în materie de concerte. Fan să tot fii cu bani puși deoparte că industria concertelor lucrează la foc continuu. Dimineața mă gândeam ce liniște o fi pe la Emagic după terminarea sesiunii de toamnă și proaspăt mutați în casă nouă, când a venit bomba pe email. Roger Waters va concerta la București pe 28 august 2013 în Piața Constituției.

Roger Waters vine in Romania in 2013

Roger Waters vine in Romania in 2013

Super producția The Wall se va construi cărămidă cu cărămidă în fața Casei Poporului, iar audiența va fi în mod sigur pe măsura reputației mastodontului ceaușist. Vremurile diferite și mersul lucrurilor nu ne-au oferit o reuniune Pink Floyd, îmi amintesc cum speranțele după Live 8 s-au stins în fașă. Când ai în față The Wall, nu mai poți fi cârcotaș.

De-a lungul timpului, producția originală a celebrului album The Wall a fost pusă în scenă integral doar de 29 de ori în cadrul turneului de promovare susținut de Pink Floyd în 1980, și încă o dată în Germania, ca formă de sărbătorire a căderii zidului din Berlin, în fata a peste 200.000 de oameni.

Seria de concerte europene din 2013 a lui Roger Waters va include 18 locații în aer liber, printre care și Piața Constituției – singura din țară capabilă să găzduiască o asemenea desfășurare de forțe. Însuși Roger Waters ne spune că tehnologia îi va permite să desfășoare un ZID grandios, după cum puteți citi și voi pe InfoMusic.ro.

Vă las cu cea mai comercială bucată: VIDEO Pink Floyd – Another Brick In The Wall (HQ)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *