Andrei pregătește noul Studiu despre comerțul electronic în România

Nu s-au stins încă ecourile Galei Premiilor eCommerce (GPeC) și aflu de la Andrei despre o inițiativă binevenită în zona e-commerce, un studiu la zi despre comerțul online din România. Va fi vorba de o completare a “Studiului privind Dezvoltarea Comerțului Electronic din România”, realizat tot de Link 2 eCommerce la solicitarea ANCOM în octombrie 2008.

Studiu despre comertul electronic de la GPeCAndrei, Bogdan și Liviu au conceput un nou chestionar cu vreo 70 de întrebări. L-au urcat pe net  AICI unde  așteaptă răspunsuri din partea consumatorilor obișnuiți până pe 15 ianuarie 2011. Cum voluntariatul funcționează mai bine cu premii, respondenții vor fi recompensați în cadrul unei tombole finale cu o sumedenie de surprize. Se vor răspunsuri sincere, iar magazinele online găzduite în cloud-ul mioritic au tot interesul să stimuleze comunicarea pe această temă. Nici bloggerii sau advertiserii n-au motive să stea cu textele în draft.

Tot Andrei ne asigură că va da sfoară în țară cel puțin un rezumat al evaluărilor în martie 2011. Ar fi un mărțișor numai bun de asimilat în piață. Sondează, click pe bannerul alăturat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.