adrian despot

Adrian Despot și DJ Hefe fac City Revolution la CityFM

Să fi trecut 5 ani de când DJ Hefe a băgat „zgomotul” pe CityFM. Mă refer bineînțeles la Bring The Noise, care a venit la pachet cu Punk Rock Show, zona cea mai necomercială din tot playlistul guvernat de KIRK. Prefer mixtura CityFM în locul unei plăcinte clasice, chiar dacă nu-s în segmentul 15-19, adolescenți cu mintea deschisă, uneori mai supărați, mereu în căutarea alternativelor. Infuzia asta a reușit în timp să elimine senzația de repetivitate în difuzări.

adrian despotAdrian Despot e prieten din copilărie cu Răzvan (DJ Hefe) și îl va însoți începând de astăzi în City Revolution, o emisiune săptămânală axată pe promovarea tinerelor trupe, acelea lipsite de promovare și care dovedesc ca merită.

Știu că poarta e efectiv deschisă, așa că dacă ai o trupă și ești conștient de valoarea ei, trimite piesele la redacția CityFM. Adrian Despot și DJ Hefe vor selecta trei melodii pentru a le difuza în emisiune.  Acestea vor fi afișate pe cityfm.ro, în pagina City Revolution, unde vor fi votate. Câștigătorul va merge mai departe într-o finală lunară, având șansa de fi inclus în playlist-ul zilnic și să cânte live în studioul CityFM.

Doar ce am ascultat prima ediție City Revolution, descoperind doi realizatori complementari, în mod natural aș spune. Neconvenționalul lui DJ Hefe s-a echilibrat cu intervențiile lui Adrian Despot. Una era: „trupele tinere rămân numai cu entuziasmul și se gândesc la bani”, referindu-se în special la lipsa instrumentiștilor buni.

Pe lângă subiect, dar cu legătură, am aflat că Luna Amară va concerta sâmbătă, 19 martie în Fire, de la 20.00.

Un comentariu la „Adrian Despot și DJ Hefe fac City Revolution la CityFM

  1. Pingback: ionut paraschiv (@ionutparaschiv) (@ionutparaschiv) (@ionutparaschiv)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *