ursus sponsorizeaza federatia romana de fotbal

Naționala de fotbal nu-i de URSUS!

ursus sponsorizeaza federatia romana de fotbalScorul meciului chiar nu mai contează, așa că dau PUBLISH în repriza secundă. Nici textul astă n-ar avea sens, dar lipsa de reacție și implicit, de atitutine se manifestă astăzi pe plan general în România. Degradare în jur.

În fotbal, e ca-n viața de zi cu zi. Oamenii la curent cu mersul jocului ar putea explica situația prin grupuri de interese / lupte de culise, adică orice altceva înafară de simțul responsabilității, de ambiție și profesionalism. Cel mai curios e că se întâmplă (și) în fotbal, adică acolo unde publicul are reacție, unde stadioanele se inflamează înaintea reluării, unde altceva înafară de victorie se cheamă rușine, apoi tristețe asumată.

Dacă ar fi ca în viața reală, chiar și berea românească de tradiție și-ar retrage banii de sponsorizare pe simplul argument al risipei dezonorante față de marcă. Băutorii de URSUS urmăresc reușita și nu eșecul. Nimeni nu iubește pierzătorii!


 

toți ar trebui să avem un vis /
cu toții avem nevoie să ajungem undeva /
visele pot deveni adesea provocări /
dar pentru asta ne-am născut /
istoria va fi bună cu noi sau o vom rescrie /
și atunci când ajungi undeva vine și răsplata /
șansa de a merge mai departe /
ambiția – primul ingredient al progresului /

Copywriterul în cauză mai merită o bere!

Îți amintești câte mărci de bere se întreceau în urmă cu niște ani să se asocieze cu fotbalulul românesc. Ei bine, înghesuiala nu se mai justifică.

 

PS: Stadionul de la Ceahlău abundă de reclame la frf.ro. Ei bine am mers până acolo doar să iau o captură de ecran… La București vom avea curând o arenă. Da, pentru că așteptăm trupe și artiști de valoare! Sper ca banii de chirii să ajungă doar la Primărie…

 

Un comentariu la „Naționala de fotbal nu-i de URSUS!

  1. Pingback: ionut paraschiv (@ionutparaschiv) (@ionutparaschiv) (@ionutparaschiv)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.