K73 Milieu Theme Right Back Open

Laptopuri ASUS ilustrate cu Răpirea din Serai și macrameuri românești

Primele laptopuri ASUS K au fost lansate la începutul lui 2009 și au adus două lucruri noi: sistemul de răcire IceCool și tehnologia Infusion privind realizarea unor exterioare estetice și rezistente împotriva zgârieturilor. Tema vizuală de aplicată modelelor de atunci – K40, K50 și K70 – era cea a Dominourilor.

Seria a avansat, iar acum avem de-a face cu K43, K53 și K73 (cu ecrane de diferite dimensiuni), despre care am scris și în comunicatul de presă (vezi pe medialook.ro). Temele cromatice sunt mult mai diverse. Astăzi am aflat de două motive vizuale, care vor stârni cu siguranță nostalgie în rândul utilizatorilor din România: Răpirea din Serai și macrameurile. Întors recent din Taipei, Octavian a încercat să-mi spună ceva pe Facebook despre viitoarele produse, dar la asta chiar nu mă așteptam…

Cine n-a avut parte de carpetă de perete cu Răpirea din Serai ar putea să-și ia în curând un laptop cu clapa ecranului ilustrând celebra scenă, care l-a inspirat până și pe Mozart…

K73 Abduction from the Seraglio Right Back Open

K73 Abduction from the Seraglio (click 2 zoom)

Ceva autentic românesc ca și ciocolata cu rom ieșea din ghemurile de bumbac mercerizat pe care românii îl exportau cu Daciile pe la bulgari și turci, imediat după Revoluție. Macrameurile care puneau praful în evidență pe mobilierul lăcuit și dădeau ocupații nocturne femeilor casnice au ajuns teme vizuale pentru laptopuri. No comment.

K73 Milieu Theme Right Back Open

K73 Milieu Theme (click 2 zoom)

Am găsit o ilustrație sonoră adecvată pe Youtube. Finalul operei lui Mozart s-ar asculta ceva mai profund pe un K73 – Abduction from the Seragli.

PS: Liviu, dacă le aduci în timp util, putem facem concurs de brodat în loc de BLOGWARS :)

10 comentarii la „Laptopuri ASUS ilustrate cu Răpirea din Serai și macrameuri românești

  1. Pingback: mediaLOOK (@prmedialook) (@prmedialook)

  2. Pingback: Andreea D. (@DeeNuke)

  3. Pingback: Udrea Orlando (@orlandoudrea)

  4. Pingback: Cele mai bune farse – 1 Aprilie 2011 | Liviu Marica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *