Alt concurs BLOGWARS cu premiu EeePC Karim Rashid provoacă 2 bloggeri de categorie grea

Doi grei din blogosferă – Bogdan Petre (imidoresc.ro) și Dan Dragomir (dandragomir.biz) și-au încrucișat tastaturile într-o nouă încălzire BLOGWARS. Pretextul disputei e de data asta laptopul de gaming ASUS G73JW (dintr-o serie pe care o urmăresc și eu de o vreme).

EeePC Karim Rashid

Poți câștiga un netbook EeePC Karim Rashid din doi pași și câteva mișcări! Adică citești ambele articole, intri pe link-ul de votare și răspunzi la un chestionar ASUS. Primul răspuns e de fapt votul pentru unul dintre cei doi competitori. Prin simpla ta implicare (denumită Reporter de Răzblog) vei influența câștigătorul și te înscrii în tragerea la sorți pentru netbook-ul fashion.

Completează chestionarul de pe blogwars.ro până vineri 15 aprilie 2011, ora 23:59. Articolele pot fi citite pe blogurile bătăioase:

Nu contează pe cine susții! La ediția de acum 2 luni câștigată de laptopnews.ro, Dorin HOGEA din Galați a votat pentru playtech.ro și a avut noroc cu random.org. Șansa lui a fost atunci de 1: 1220. Detalii despre rezultatele anterioare găsești aici.

Vă reamintesc că BLOGWARS e o competiție de blogging între sute/zeci de veritabili din social media. Durează 11 săptămâni, iar premiile sunt săptămânale. Ediția 2011 e mai aproape ca oricând, urmărește-mă pe twitter.com/ionutparaschiv și vei afla de momentul oportun!

 

4 comentarii la „Alt concurs BLOGWARS cu premiu EeePC Karim Rashid provoacă 2 bloggeri de categorie grea

  1. Pingback: Francisc Kurko (@ferike) (@ferike)

  2. Pingback: Autogreen (@Autogreenro)

  3. Pingback: nytro3 (@nytro3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *