Linia de electrocasnice ASUS cu design Zenbook

ASUS a anunțat pe pagina oficială de facebook integrarea în portofoliu a primei game de electrocasnice. Succesul designului metalic Zenbook a îndemnat producătorul taiwanez să-și extindă conceptul, venind astfel în întâmpinarea fanilor care doresc să păstreze linia de design în întreaga locuință. Pentru început gama de electrocasnice ASUS cuprinde câte un singur model de combină frigorifică, mașină de spălat, cuptor cu microunde și mașină de spălat. Rămâne de văzut ce succes vor avea noile produse, ASUS având pe planșa de proiectare alte echipamente conexe. Filosofia designului funcțional se aplică și în bucătărie, fiecare produs inovând în domeniul său.

Electrocasnicele ASUS

Electrocasnicele ASUS

Ne dotăm bucătaria cu electrocasnice ASUS cu design Zenbook?

Mașina de spălat este overclockată din fabrică, rulând la 2.500 rotații pe minut în condițiile unei spălări eficiente chiar și la temperaturi mai joase cu 15% față de specificațiile detergentului. Sistemul WashTweak permite controlul turațiilor centrifugei, a temperaturii de uscare și concentrației de balsam direct de pe un telefon Android. Astfel, dacă vă grăbiți să ieșiți din apartament înainte de terminarea programului de spălare, puteți urgenta finalizarea lui printr-o comandă din aplicația de mobil, care monitorizează prin DLNA sau WiFi parametrii aparatului.

Cooktrolling este un sistem de remote control de pe tablete și telefoane pentru cuptorul de microunde. Mai mult, aparatul preia rețete de gătit direct din aplicație și informează utilizatorul cu privire la starea mâncării. Entuziaștii pot capta și primi în browser sau pe email imagini ale preparatului din cuptor, fiind avizați de momentul optim pentru servirea mesei în familie. Gamerii înrăiți  se vor ridica de la stația ROG abia la momentul oportun, eliminând orice lag cu așteptarea încălzirii mâncării.

Frigiderul ASUS aplică cu succes sistemul de răcire DirectCU 3. Alimentele calde care se doresc răcite pot fi așezate într-un compartiment special, în contact direct cu niște lamele extinse din cupru pentru disiparea rapidă a căldurii, fără formarea condensului. Canicula verii va putea fi învinsă cu servirea la rece a unui mix larg de sortimente de răcoritoare. Utilizatorul trebuie doar să își aleagă formula băuturii dorite (în funcție de băuturile disponibile în sticle montate special pe raft), iar aparatul „va prepara” și oferi cocktailul prin dozator. Băuturile alcoolice montate pe raftul superior pot fi protejate cu un cod pentru a le bloca accesul juniorilor la combinațiile interzise lor.

Mai multe detalii despre lansarea pe piața românească în curând.
Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produselor se pot modifica fără notificare, de la țară la țară.
Actualizare: Vestea lansării gamei de electrocasnice ASUS a fost primită cu entuziasm pe toate meridianele. Primul update de firmware FOTA pentru cuptorul cu microunde este așteptat până pe data de 1 mai 2013. La cererea utilizatorilor, acesta va fi disponibil în regiunea balcanică și va permite – în premieră – coacerea micilor la microunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *