Ionut Paraschiv - prezentare video a tabletei ASUS TF701T

Prezentarea tabletei ASUS Transformer Pad TF701T

Tableta ASUS TF701T este noul vârf de lance al gamei Transformer Pad. Este primul model cu Nividia Tegra 4 și aduce rezoluția de 2560×1600 de pixeli în rândul dispozitivelor mobile cu Android. Ca un vechi utilizator al modelelor din seria Transformer, am testat și TF701T pe parcursul a două săptămâni. La finalul lor mi-am spus impresiile în prezentarea video de mai jos. Procesorul din Tegra 4 își spune cuvântul în răspunsul rapid al interfeței, iar docking station-ul este cel mai bun de până acum.

ASUS TF701T intr-o prezentare video

ASUS TF701T intr-o prezentare video

O tabletă ca TF701T este perfectă pentru îmbinarea divertismentului cu munca în deplasare. Poți urmări filme la o rezoluție foarte mare, poți vedea site-urile în format Web la fel ca pe un desktop, poți comunica comod prin email/socialmedia, poți citi documentații sau cărți pe un ecran excelent și poți lucra remote pe un PC cu Windows. Autonomia de 17 ore a sistemului (tabletă + tastatura) este suficientă să nu simți lipsa vreunei prize.

Tableta are WiFi de mare viteză –  802.11a/b/g/n (dual-band) cu Miracast, care permite transmiterea conținutului video de pe tabletă direct pe un ecran HD spațios cu receiver.  Portul USB 3.0 de pe dock permite conectarea la tabletă a unui hard disk extern, transferul de date având astfel viteza maximă.

Tableta va avea la punerea pe piață – prin noiembrie 2013 – un preț de aproximativ 2400 lei (TVA inclusiv). Este un produs high-end, iar lucrul acesta se simte încă de la contactul fizic. Tableta este finisată exemplar – aluminiul îi conferă eleganță, este rezistentă și destul de ușoară. Ecranul IPS se citește din unghiuri largi, luminozitatea este mult peste medie, ajutând atunci când tableta este utilizată afară, în lumină puternică.

Urmărește prezentarea video a tabletei ASUS TF701T

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *